Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ayda sadece 3300 TL taksit ödeyerek 1 milyon TL’lik eviniz hazır! Ne kredi gerek ne de peşinat

Ayda yalnızca 3300 TL taksit ödeyerek 1 milyon TL’lik eve sahip olmak ister misiniz? O halde müjde! Bir Evim sunduğu konut kampanyası ile kredisiz ve peşinatsız ev sahibi olmanıza olanak sağlayacak! 2024 yılında yeni eviniz hazır...

Yayın Tarihi: 10.01.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 14:47

Ayda sadece 3300 TL taksit ödeyerek 1 milyon TL’lik eviniz hazır! Ne kredi gerek ne de peşinat

Bir Evim’den vatandaşların yüzlerini güldürecek konut kampanyası duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar 1 milyon TL’lik eve ayda yalnızca 3300 TL taksit ödeyerek sahip olabilecek. BDDK lisanslı ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Bir Evim'in sunmuş olduğu konut kampanyasından dakikalar içersinde yararlanabilecek. 1 milyon TL’lik eve sahibi olurken ne kredi ödeyeceksiniz ne de peşinat. İşte Bir Evim BDDK lisanslı ve denetim kurumu onaylı ev sahibi olmanın detayları...

KREDİSİZ EV SAHİBİ OLMAK BİR EVİM'LE SİZİ BEKLİYOR 

Vatandaşlar son dönemde gün geçtikçe artan konut kredilerinden bir hayli sıkılmış durumda. Özellikle yüksek faiz oranları sebebiyle vatandaşlar konut sahibi olamamaktan yakınıyorken, Bir Evim tam olarak vatandaşların istediği bir konut kampanyasıyla yüzleri güldürecek haberi duyurdu. Ayda yalnızca 3300 TL taksit ödeyerek, 1 milyon TL’lik eve kredisiz şekilde sahip oluncağını duyuran Bir Evim, ekstra olarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu onaylı şekilde bu evleri vatandaşlara sunacak.  

Özellikle kira fiyatlarının gün geçtikçe artmasından kaynaklı vatandaşlar ev sahibi olup en azından kira ödemek yerine kendi evlerinin ödemelerini yapmak istiyor. Bu noktada Bir Evim'in bu başlatmış olduğu kampanya sayesinde vatandaşlar ödedikleri kiraların neredeyse dörtte biri fiyatına aylık ödeme yaparak 1 milyon TL’lik eve sahip olabilecekler.

KREDİSİZ EV SAHİBİ OLMAK BİR EVİM'LE SİZİ BEKLİYOR

PEŞİNAT SÖZ KONUSU DEĞİL 

Bir Evim tarafından başlatılmış olan bu konut kampanyasında kredisiz ev sahibi olmak mümkünken, ekstra olarak vatandaşlar ev sahibi olurken peşinat da ödemeyecek. Herhangi bir peşinatın gerekmediği bu satılık 1 milyon TL’lik evlere vatandaşlar kendi bütçelerine uygun ödeme planları yaparak, ayda en az 3300 TL ödeyerek ev sahibi olabilecekler. Sizler de yeni yılda 2024’ün size uğur getirmesini istiyorsanız, 1 milyon TL’lik değerde bir eve sahip olmak istiyorsanız; Bir Evim konut kampanyasına muhakkak göz atmalısınız!