Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ayağınız yerden kesilecek O akaryakıt firması 190 TL bedava akaryakıt veriyor!

Bankalar zaman zaman benzin dağıtım firmaları ile ortaklaşa indirim ya da bedava alışveriş imkanı sunacak ortaklaşa kampanya hazırlayabiliyor. Son kampanyayı Garanti Bankası duyurdu

Yayın Tarihi: 11.01.2024 13:04
Güncelleme Tarihi: 11.01.2024 13:04

Ayağınız yerden kesilecek O akaryakıt firması 190 TL bedava akaryakıt veriyor!

Akaryakıt zamları araç sahibi vatandaşın gün gün vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Yola çıkmadan önce akaryakıta zam var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin, motorin, LPG ne kadar sorularının yanıtları arama motorlarına sorulıyor. YAz mevsiminde ibreyi yukarı çeviren akaryakıt fiyatları, dolar kurunun yeriğnde durmaması ve brent petrol fiyatlarına gelen zamlar sonrasında artışını sürdürmüştü. O dönem 100 Dolara dayanan petrol fiyatları Ekim ayında düşüş eğilimine girmişti. Bu kapsamda 70'li rakamlara düşen petrol varil fiyatı, akaryakıta düşüş olarak dönüş sağlamıştı.

Ancak hala daha yükseliş eğilimi seyreden akaryakıt fiyatına karşılık araç sahipleri alternatifleri araştırıyor. Bu kapsamda özellikle de bankalar tarafından sunulan kampanyalar merak ediliyor. Bankalar zaman zaman benzin dağıtım firmaları ile ortaklaşa indirim ya da bedava alışveriş imkanı sunacak ortaklaşa kampanya hazırlayabiliyor.

zam

BP İSTASYONUNDA BEDAVA AKARYAKIT KAMPANYASI

Akaryakıt indirimi araştıran vatandaşın karşısına çıkan banka kampanyaları akmasa da damlar hesabı ile tercih ediliyor. Garanti Bankası 'da akaryakıt alışverişlerinize özel kampanyasını açıklamış bulunuyor. Açıklanan kampanya da BP benzin istasyonunda yakıt alan ve belirli şartları taşıyan müşteriye geri ödeme yapacakları belirtilmiş bulunuyor. Yapılan açıklamada ''BP'DE BONUS'LULARA 180 TL BONUS, BONUSFLAŞ İLE KAMPANYAYA KATILANLARA 190 TL BONUS!'' denilerek kampanya müşteriye tanıtılıyor.

GARANTİ BANKASI 190 TL AKARYAKIT KAMPANYASI

1 Ocak tarihinde başlayan Garanti Bonus ve BP Anlaşması kampanyası 15 Şubat 2024 tarihinde sona ereceği belirtilmiş bulunuyor. BP istasyonlarında geçerli olacak olan kampanya kapsamında Bonus ile yapılan alışverişlerde toplam 190 TL'ye kadar bonus ödemesi yapılacağı belirtiliyor. Kampanya kapsamında ayrı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 4 defa 700 TL üzeri alışverişlerde 180 TL indirim imkanı sağlanacak iken Bonus flash uygulaması aracılığı ile dahil olunması durumunda ise 190 TL Bonus kazanma imkanı sunuluyor.

Garanti Bankası'nın sunduğu kampanyadaki hedef, Bonus Flash uygulamasının yaygınlığının arttırılması olarak tahmin ediliyor. Müşteri bazında süregelen kampanyaya dahil olmak için BP yazıp 33-40'a SMS gönderilmesi yeterli oluyor. Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar 20 Mart'a kadar harcanma zorunluluğu mevcut.