Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Avcılar’da eğlence mekanına silahlı saldırı! 1 ölü, 3 yaralı

Avcılar’da bir eğlence mekanına silahlı baskın düzenleyen 2 saldırgan, işletme sahibini öldürdü, 3 kişiyi yaraladı. Saldırganlardan biri yakalanırken, diğeri kaçtı.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 12:21
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 12:21

Avcılar’da eğlence mekanına silahlı saldırı! 1 ölü, 3 yaralı

Avcılar’da bir eğlence mekanına silahlı baskın düzenleyen 2 saldırgan, işletme sahibini öldürdü, 3 kişiyi yaraladı. Saldırganlardan biri yakalanırken, diğeri kaçtı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor.

EĞLENCE MEKANINA KURŞUN YAĞMURU

Olay, gece saatlerinde Avcılar Ambarlı sahilindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, 2 saldırgan, eğlence mekanına geldikleri otomobilden inerek silahlarını çekti. Saldırganlar, eğlence mekanına rastgele ateş açtı.

Ateş altında kalan eğlence mekanında bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

İŞLETME SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırganların ateş açtığı sırada, eğlence mekanının işletme sahibi Hüseyin Taş da olay yerindeydi. Taş, saldırganları durdurmak için silahını alarak peşlerine düştü. Kovalamaca sırasında, saldırganlardan biri Taş’a ateş etti. Taş, aldığı kurşun yarasıyla yere yığıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Taş’ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SALDIRGANLARDAN BİRİ YAKALANDI

Saldırganlardan biri, olay yerinden kaçarken, diğeri ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan saldırganın B.K. olduğu öğrenildi. B.K’nin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada, silah ve mermiler ele geçirildi.

B.K, emniyete götürülerek sorguya alındı. B.K’nin ifadesinde, saldırının nedenini ve kaçan saldırganın kimliğini anlattığı iddia edildi.

OLAYIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırının nedenini ve kaçan saldırganın yerini tespit etmeye çalışıyor. Olayın, işletme sahibi Taş ile saldırganlar arasında daha önce yaşanan bir husumetten kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.