Kayseri'de atık madde yangını kontrol altına alındı:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi 43. Cadde arka kısmında bulunan atık maddeler henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu. Bölgeden gelen ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede yayılsa da ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve daha sonra soğutma çalışmaları yapıldı.
itfaiye ve güvenlik müdahalesi:
İhbarın ardından olay yerine giden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Müdahalenin ardından alevler söndürüldü ve olay yerinde kapsamlı soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Yetkililer, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.
vatandaşların güvercin yuvasını koruma çabası:
Yangına yakın bir noktada bulunan güvercin yuvası için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Bir grup mahalle sakini, yuvanın yanmaması ve içindeki kuşların etkilenmemesi için bölgeye su dökerek hem yuvayı hem de güvercinleri soğutmaya çalıştı. Olay yerinde bekleyen vatandaşlardan biri, güvercinlere bir şey olmamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Söz konusu olayla ilgili olarak resmi makamlar tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin tespit edilmesi için çalışma yürütüyor.
KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BOŞ ARAZİDEKİ ATIK MADDE YANGININI İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRÜRKEN, VATANDAŞLARDA GÜVERCİN YUVASININ YANGINDAN ETKİLENMEMESİ İÇİN YUVAYA SU DÖKTÜ.