Atatürk Bulvarı'nda çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Mimarsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı; yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 11.10.2026 15:57
Güncelleme Tarihi: 11.10.2026 15:57

Atatürk Bulvarı'nda çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Atatürk Bulvarı'nda çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Olay, Mimarsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yeri ve araç bilgileri:

Edinilen bilgiye göre, Abdulsamet Ak idaresindeki 55 APP 725 plakalı motosiklet ile 52 AFY 144 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı.

İlk müdahale ve soruşturma:

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne olay yerinde ilk müdahale yapıldı, ardından yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve olay yerinde delil toplama çalışmalarına devam ediyor.

yetkililer, kazanın nedenine ilişkin araştırmanın sürdüğünü ve soruşturmanın tamamlanmasının ardından daha detaylı bilgilendirmenin yapılacağını bildirdi.

SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN OTOMOBİLE İLE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK...

SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN OTOMOBİLE İLE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.