Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 31 Mart'ta arkadaşlarıyla Atatürk Barajı Göleti'nde balık avlarken kaybolan Hasan Yılmaz (34) bulundu. Yılmaz'ın cesedine, Malatya Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi tarafından göletin 19 metre derinliğinde ulaşıldı.
Cenaze, otopsi işlemleri için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman Biçer, yapılan arama çalışmalarının 38 kişilik bir ekiple sürdürüldüğünü bildirdi.
Belören köyü muhtarı Mehmet Adalı, arama ekiplerinin geniş bir alanda Yılmaz'ı bulmak için çaba gösterdiğini belirtti. Yılmaz, iki arkadaşıyla birlikte gölete piknik yapmak ve balık tutmak amacıyla gitmiş, tekneyle ağ dağıttığı sırada geri dönmemişti. Arkadaşlarının yardım istemesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi, bölgeye AFAD, sağlık ve İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri sevk etmişti.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 3 gün önce arkadaşlarıyla Atatürk Barajı Göleti'nde balık avlarken kaybolan kişinin cesedi bulundu.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 3 gün önce arkadaşlarıyla Atatürk Barajı Göleti'nde balık avlarken kaybolan kişinin cesedi bulundu.