Aspiratörden geldiği iddia edilen patlama sesi mahallede tedirginlik yarattı

Eskişehir Tepebaşı'nda bir dairenin aspiratöründen geldiği iddia edilen patlama sesi paniğe neden oldu; ekiplerin kontrollerinde olumsuzluk bulunmadı.

Yayın Tarihi: 14.10.2026 09:36
Güncelleme Tarihi: 14.10.2026 09:44

Aspiratörden geldiği iddia edilen patlama sesi mahallede tedirginlik yarattı

olayın gelişimi:

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi Cihangirler Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanda, dün akşam saatlerinde bir dairenin mutfak aspiratöründen geldiği iddia edilen patlama sesi duyuldu. Söz konusu daire apartmanın ilk katında olup, bir anne ile kızının burada yaşadığı belirtildi.

ekiplerin müdahalesi ve değerlendirme:

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve ESGAZ ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı ve güvenlik açısından gerekli tedbirler alındı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

ESKİŞEHİR'DE BİR DAİREDEKİ ASPİRATÖRDEN GELEN PATLAMA SESİ MAHALLEDE PANİĞE SEBEP OLURKEN...

ESKİŞEHİR'DE BİR DAİREDEKİ ASPİRATÖRDEN GELEN PATLAMA SESİ MAHALLEDE PANİĞE SEBEP OLURKEN, EKİPLERCE YAPILAN KONTROLLERDE HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANMADI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.