Asarcık'ta kalp krizi geçiren 52 yaşındaki hasta ambulans helikopterle Samsun Şehir Hastanesi'ne sevk edildi

Samsun’un Asarcık ilçesinde kalp krizi geçiren 52 yaşındaki Hüseyin Koncaer, ambulans helikopterle Samsun Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı.

Yayın Tarihi: 15.04.2026 13:23
Güncelleme Tarihi: 15.04.2026 13:24

Asarcık'ta kalp krizi geçiren 52 yaşındaki hasta ambulans helikopterle Samsun Şehir Hastanesi'ne sevk edildi

Asarcık'ta kalp krizi geçiren hasta ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı

Olay ve müdahale

Samsun’un Asarcık ilçesinde kalp krizi geçiren 52 yaşındaki Hüseyin Koncaer için Samsun merkezden ambulans helikopter sevk edildi.

Ambulans helikopter, sorumlu pilotlar eşliğinde vakaya kısa sürede ulaşarak hastayı helikopterle aldı ve Samsun Şehir Hastanesi'ne sevk etti.

Helikopterde ilk müdahaleyi yapan doktor Serdar Özçakmak oldu. Kısa sürede sağlık kuruluşuna ulaştırılan hasta, Samsun Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Vaka, hava ambulansının hızlı müdahalesiyle hastanın tıbbi merkeze zamanında ulaştırılmasını sağladı.

SAMSUN'UN ASARCIK İLÇESİNDE KALP KRİZİ GEÇİREN BİR KİŞİ AMBULANS HELİKOPTERLE SAMSUN'A SEVK...

SAMSUN'UN ASARCIK İLÇESİNDE KALP KRİZİ GEÇİREN BİR KİŞİ AMBULANS HELİKOPTERLE SAMSUN'A SEVK EDİLDİ.

SAMSUN'UN ASARCIK İLÇESİNDE KALP KRİZİ GEÇİREN BİR KİŞİ AMBULANS HELİKOPTERLE SAMSUN'A SEVK...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.