Artvin Kemalpaşa'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ve silah ele geçirildi
Kemalpaşa ilçesinde eş zamanlı aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ve mühimmat bulundu
Artvin İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda Kemalpaşa ilçesinde operasyon düzenlendi. Operasyona köpek unsurları da katıldı ve üç farklı adreste eş zamanlı adli arama gerçekleştirildi.
Aramalarda ele geçirilenler arasında 2 kilo 970 gram kubar esrar ve 442 gram skunk yer aldı. Bunun yanında suçta kullanıldığı değerlendirilen alet ve mühimmat da bulundu:
1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 tabanca şarjörü, 27 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 ruhsatsız av tüfeği, 2 av tüfeği şarjörü, 2 av tüfeği kartuşu, 2 adet 7.62 mm fişek, 1 adet 5.56 mm manevra fişeği ve 3 adet cep telefonu.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
ARTVİN’İN KEMALPAŞA İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA ÇEŞİTLİ MİKTARLARDA UYUŞTURUCU MADDE, SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN 3 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI.