Artvin'de depoda gizlenen 304 kilogram kaçak bal ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi
Borçka İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kaçak alkol ticareti yaptığı değerlendirilen bir yabancı uyruklu şüphelinin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramada çok sayıda kaçak ürün ve delil niteliğinde malzeme bulundu.
Operasyonun ayrıntıları:
Evde yapılan aramada 1 el kantarı, 304 kilogram kaçak bal, 500 gram kaçak tütün, çeşitli markalarda 318 paket kaçak sigara, 108 kutu sir ağda, çeşitli markalarda 14 şişe 100 cl kaçak alkol ile 0,5 litrelik pet şişelerde 47 adet etil alkol ele geçirildi. Ayrıca, suç geliri olduğu değerlendirilen çeşitli miktarlarda Türk lirası ve dövize el konuldu.
Şüpheli ve adli süreç:
Gözaltına alınan yabancı uyruklu 1 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Ele geçirilen ürünlerin miktarı ve çeşitliliği, operasyonun kapsamını ortaya koydu.
ARTVİN’DE POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 304 KİLOGRAM KAÇAK BALIN YANI SIRA ALKOL, SİGARA VE TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ. GÖZALTINA ALINAN YABANCI UYRUKLU ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.