Arnavutköy'de yol çökmesi ve mahsur kalan araç
İstanbul'da etkili olan şiddetli yağışın ardından Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Ören Sokakta zemin çökmesi meydana geldi. Çökme, daha önce İSKİ tarafından yapılan ve yol düzenlemesi tamamlanmamış altyapı çalışması yapılan bölümde kayda geçti. Olayda bir hafif ticari araç bulunduğu çukura saplandığı için çıkamadı; yaralanma bildirilmedi.
olayın gelişimi:
Edinilen bilgiye göre, yoğun yağış sonrası zemindeki boşalma sonucu sokakta çökme oluştu. Çökme sırasında sokakta bulunan hafif ticari araç, bulunduğu noktadan hareket edemedi. Vatandaşların veya sürücünün nasıl bir durum bildirdiğine dair ayrıntı verilmedi, ancak bölgedeki çalışmaların henüz tamamlanmadığı vurgulandı.
belediyenin müdahalesi:
İhbar üzerine Arnavutköy Belediyesi ekipleri olay yerine intikal etti. Ekipler, olay yerinde bulunan araçla müdahale etmek üzere iş makineleriyle çalışma başlattı ve mahsur kalan aracı bulunduğu çukurdan çıkardı. Yetkililer, olay sırasında kimsenin yara almadığını belirtti.
Olayla ilgili yetkili kurumlarca yol düzenlemesinin tamamlanması gerektiği bilgisi paylaşıldı; başka bir açıklama yapılmadı.
Arnavutköy’de yağış sonrası yol çöktü, hafif ticari araç çukura saplandı