Aranan şüpheli Afyonkarahisar'da çocukların kullanıldığı yayın suçlamasıyla yakalandı

Afyonkarahisar'da polis, 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan M.K. yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 01.09.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 01.09.2026 13:08

Aranan şüpheli Afyonkarahisar'da çocukların kullanıldığı yayın suçlamasıyla yakalandı

Olayın ayrıntıları

Afyonkarahisar'da yürütülen çalışmalar sonucunda, polis ekipleri tarafından aranan bir kişi yakalandı. Şüpheli M.K., hakkında kesinleşmiş mahkeme kararı gereği yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Suçlama ve cezai durum:

Savcılık kaydında "Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek" şeklinde geçen suçlamadan dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.K.'nın yakalanması, il emniyet birimlerinin takibi ve operasyonuyla sağlandı.

Gözaltı ve teslim işlemleri:

Gözaltına alınan M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından usulüne uygun şekilde adli mercilere sevk edildi ve karar doğrultusunda cezaevine teslim edildi. Yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdüğünü bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma ve kovuşturma süreçleri, yasal prosedürler kapsamında devam ediyor. Kamu güvenliği ve çocukların korunmasına ilişkin ihlallerle mücadele kapsamında benzer olayların takibinin süreceği yetkililerce vurgulandı.

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS 'ÇOCUKLARIN KULLANILDIĞI MÜSTEHCEN YAYINLARI ÜLKEYE SOKMAK' SUÇUNDAN HAPİS...

AFYONKARAHİSAR’DA POLİS 'ÇOCUKLARIN KULLANILDIĞI MÜSTEHCEN YAYINLARI ÜLKEYE SOKMAK' SUÇUNDAN HAPİS CEZASIYLA ARANAN ŞAHSI YAKALADI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!