Araban'da direksiyon hakimiyeti kaybeden araç tarlaya uçtu: iki yaralı

Gaziantep'in Araban ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden hafif ticari araç savrularak tarlaya uçtu; kazada iki kişi yaralandı, ekipler müdahale etti.

Yayın Tarihi: 18.08.2026 10:01
Güncelleme Tarihi: 18.08.2026 10:02

Araban'da direksiyon hakimiyeti kaybeden araç tarlaya uçtu: iki yaralı

Araban kırsalında hafif ticari aracın tarlaya devrilmesi

Gaziantep'in Araban ilçesi kırsal Ardıl Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtilen hafif ticari araç savrularak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Araç taklalar atarak yan yatarken, olay yerinde önemli hasar oluştu.

Kaza anı ve görgü tanıkları:

Görgü tanıklarının ifadelerine göre araç, kontrolden çıktıktan sonra savrulup yol kenarındaki tarlaya doğru yöneldi. Kaza sırasında aracın plakası 27 P 6650 olarak tespit edildi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Müdahale, yaralılar ve soruşturma:

Kazada yaralanan iki kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumuna ilişkin yetkililer tarafından henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmadı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı ve kaza nedeninin belirlenmesi için inceleme sürüyor.

Olay yerinde araçtan kaynaklanan tehlikelere karşı itfaiye ekipleri güvenlik önlemleri alırken, trafik ve kaza tespit çalışmaları devam etti. Kazayla ilgili toplanan bulgular, inceleme raporuna yansıtılacak.

YAN YATAN ARAÇTAKİ 2 KİŞİ YARALANDI.

YAN YATAN ARAÇTAKİ 2 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!