Araban'da 2027 çks geçiş süreci yerinde incelendi

İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Araban Ziraat Odası'nı ziyaret edip 2027 ÇKS başvurularına ilişkin çalışmaları ve hasat durumunu yerinde inceledi.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 13:08

Araban'da 2027 çks geçiş süreci yerinde incelendi

ziyaretin amacı:

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Araban Ziraat Odası başkanlığına yaptığı ziyarette ilçe tarımına ilişkin yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında, odanın saha çalışmaları ve çiftçilerle yürütülen iletişim süreçleri değerlendirildi.

hasat dönemi değerlendirmesi:

Ziyaret sırasında Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun ile bir araya gelen Sağlam, Araban Ovasındaki hasat dönemi hakkında bilgi aldı. Başkan Altun ve odanın temsilcileri, üreticilerin gözlemlerini ve sahada devam eden işleri Sağlam ile paylaştı.

çks başvurularına ilişkin çalışmalar:

Sağlam, özellikle 2027 yılı ÇKS başvurularının Ziraat Odalarına geçmesi nedeniyle yürütülen hazırlıkları inceledi. Ziyarette çiftçilerle kısa görüşmeler yapıldı ve ÇKS sürecine ilişkin yürütülen çalışmaların yerinde takibi gerçekleştirildi.

Ziyaret, hem hasat döneminin değerlendirildiği hem de 2027 ÇKS uygulamasına hazırlığın gözden geçirildiği bir inceleme niteliğindeydi. İl müdürlüğü ve Ziraat Odası arasındaki koordinasyonun sürdüğü bildirildi.

SAĞLAM’DAN ARABAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

SAĞLAM’DAN ARABAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Yazar
EDİTÖR

Esra Şimşek

Ben Esra Şimşek, 27 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Finans kategorisinde makro ekonomi ve bankacılık sektörünü analiz ediyorum. Hasan'ın aksine ben daha ciddi, kurumsal ve tamamen verilere dayalı bir yazı stiline sahibim. Piyasa analizleri benim işim.