Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Apple Vision Pro'da PlayStation 5 oyunları nasıl oynanır?

Apple Vision Pro, piyasaya çıktığı günden beri oldukça büyük bir ilgi gördü. Bu uzamsal bilgisayara sahip olan kullanıcılar, bu cihazla film izlemek ve oyun oynamak gibi deneyimlerin neler hissettiğini bir bir aktarmaya başladı. Peki, Vision Pro'da PlayStation 5 oyunları nasıl oynanır? İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 27.02.2024 14:30
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 14:30

Apple Vision Pro'da PlayStation 5 oyunları nasıl oynanır?

Apple Vision Pro 200 inçe kadar sanal bir ekran oluşturabildiği için Fortnite, Genshin Impact, GTA ve daha fazlasını oynarken sürükleyici bir deneyimi vaat ediyor. Bu kapsamda, bir Apple Vision Pro kullanıcısı PlayStation 5’in Vision Pro’ya nasıl bağlanacağını açıkladı.

apple

PS5'İ APPLE VİSİON PRO'YA BAĞLAMA

Bir video yakalama (capture) cihazı, uygun yazılım, PlayStation 5 ve Apple Vision Pro ile aşağıdaki adımları izleyin:

PlayStation 5'i uzamsal bilgisayar Bluetooth Ayarlarından Apple Vision Pro'nuza bağlayın. Vision Pro onu bulana kadar kontrol cihazınızı eşleştirme moduna ayarlayın.

Vision Pro'nuzun App Store'undan MirrorPlay'i indirin.

PlayStation 5 açıkken Ayarlar, Sistem, Uzaktan Oynatma bölümüne gidin ve bir cihaz bağlayın.

Eşleştirme anahtarı oluşturulduktan sonra Apple Vision Pro'da MirrorPlay'i açın ve bir cihaz ekleyin. Bundan sonra, PSN hesabınızı girin, hüküm ve koşulları kabul edin ve hepsi bu kadar.

PlayStation 5 oyunlarını Apple Vision Pro'da oynamanın tek dezavantajı, çözünürlüğü 1080p olarak ayarlamak gerekiyor. Bunu MirrorPlay'in Ayarlar bölümünden yapmak gerekiyor. Bazı kullanıcılar, ekranı maksimum boyuta ayarlarken gecikme veya fark edilebilir pikseller olduğunu da belirtti. Bunu önlemek için en iyi Wi-Fi ağınızı kullanmalı ve Apple Vision Pro sanal ekranını tercih ettiğiniz deneyime göre ayarlamak gerekiyor.