Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Apple, MLS ortaklığını 'ilk kez tam erişimli’ belgesel dizisiyle genişletiyor!

Apple TV+, taraftarlara 2024 sezonuyla ilgili daha önce hiç görülmemiş bir bakış açısı sunan ‘ilk, tam erişimli’ Major League Soccer belgesel dizisini başlatıyor.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 14:12
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 14:12

Apple, MLS ortaklığını 'ilk kez tam erişimli’ belgesel dizisiyle genişletiyor!

Apple ve Major League Soccer'ın (MLS) halihazırda büyük bir ortaklığı var. Futbolseverlerin tüm MLS maçlarına kesinti olmadan erişmesini sağlayan MLS Season Pass, yalnızca Apple TV'de mevcut. Apple TV+ ayrıca Lionel Messi’nin yeni liginde oynama serüvenini anlatan Messi Meets America adlı belgesel dizisini de kısa süre önce yayınladı. Ancak Apple ve MLS bu kadarla da kalmıyor.

Apple TV+ izleyicileri MLS’nin 2024 sezonunun perde arkasına götürecek "ilk kez, her şeye erişim sağlayan" bir belgesel dizisini duyurdu. 8 bölümden oluşacak belgesel dizinin yapımcılığını, Formula 1 gibi başka spor belgesellerine de imza atan ödüllü Box To Box Films üstleniyor: Drive to Survive ve sörf dizisi Make or Break (Apple TV+'ta da yer alıyor) gibi başka spor belgesellerine de imza atmış olan ödüllü Box To Box Films tarafından hazırlanıyor.

messi

BELGESEL DÜNYASINDA BİR İLK

Henüz bir fragman ya da yayın tarihi olmasa da, yaklaşan dizi hakkında bazı şeyler biliniyor. Apple'a göre belgesel dizisi, MLS'in 2024 sezonunu sezon öncesinden MLS Kupası finaline kadar "oyunculara, antrenörlere ve takımlara eşi benzeri görülmemiş erişim" ile takip edecek.

Şu anda yapım aşamasında olan yeni 8 bölümlük panoramik belgesel, hem sadık taraftarlara hem de yeni izleyicilere, 2024 sezonunun en büyük anlarının tümünü öne çıkarırken, ligin daha önce hiç görülmemiş kesin bir içeriden bakışını sunuyor. Oyunculara, antrenörlere ve takımlara eşi benzeri görülmemiş erişim sağlayan dizi, taraftarları sezon öncesinden 2024 MLS Kupası finaline kadar 2024 MLS sezonunun en ilgi çekici hikayelerine, adrenalin pompalayan anlarına ve büyüleyici kişiliklerine götürüyor.

Dizi, yeni Apple ve MLS ortaklığı tarafından yaratılan bir dizi yapımın sonuncusu olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl başlayan ve 10 yıl sürecek olan ortaklık, yalnızca Apple TV uygulaması üzerinden kullanılabilen yeni bir abonelik hizmeti olan MLS Season Pass'in lansmanıyla başladı. 100'den fazla ülke ve bölgede kullanılabilen hizmet, abonelerin tüm MLS maçlarını kesinti olmadan izleyebilmelerini sağlıyor.

Yeni belgesel dizisinin duyurusu, futbol yıldızının 2023'te Ligler Kupası ve Major League Soccer'a çıkışını gösteren altı bölümlük belgesel dizisi Messi Meets America'nın prömiyerinden hemen sonra geldi. Şirket, ayrıca Messi's World Cup (Messi'nin Dünya Kupası) adlı başka bir dizi üzerinde çalışıyor: The Rise of a Legend (Messi'nin Dünya Kupası: Bir Efsanenin Yükselişi) adlı, Messi'nin Major League Soccer'a katılmasına kadar olan tüm kariyerini kapsayacak bir dizi üzerinde de çalışıyor.