Bist 100
10.197,42 0%
DOLAR
32,22 -0,08%
EURO
34,67 -0,07%
ALTIN
2.379,03 -0,1%

Apple Magic Keyboard güvenlik güncellemesini yayınladı! İşte yapmanız gerekenler!

Apple, Magic Keyboard modelleri için bir firmware güvenlik güncellemesi yayınladı. Sürüm 2.0.6 Bluetooth ile ilgili bir güvenlik açığını gideriyor. Cupertino bu aygıt yazılımı güncellemesini MacRumors tarafından tespit edilen bir destek belgesi sayfası aracılığıyla duyurdu.

Yayın Tarihi: 12.01.2024 11:11
Güncelleme Tarihi: 12.01.2024 11:11

Apple Magic Keyboard güvenlik güncellemesini yayınladı! İşte yapmanız gerekenler!

Apple'a göre Magic Keyboard'a yönelik güvenlik güncellemesi Sayısal Tuş Takımlı, Touch ID'li ve Touch ID ve Sayısal Tuş Takımlı standart aksesuarı içeriyor. Bu, bu aksesuarlar için yıllardır yapılan ilk aygıt yazılımı güncellemesi oldu.

Apple'ın Magic aksesuarlarını USB-C portu ile güncellemesini beklerken, şirket bu cihazları hala Lightning portu ile sunuyor. Buna ek olarak, cihazın şarj edilme şekli biraz garip olduğu için Magic Mouse'un da yıllardır güncellenmesi bekleniyor.

Apple, bu kez bir bluetooth açığından yararlanıldığını söylüyor. Neyse ki, bu yeni aygıt yazılımı güncellemesi bunu düzeltiyor.

keyboard

GÜNCELLEME NASIL YÜKLENİR?

Apple, Magic Keyboard için ürün yazılımı güncellemelerinin, aksesuar bir macOS, iOS, iPadOS veya tvOS aygıtıyla etkin bir şekilde eşleştirildiğinde arka planda otomatik olarak sunulduğunu söylüyor. Güncelleme için Magic Keyboard'u Mac'e bağlayın ve 30 dakika bekleyin.

Magic Keyboard'unuzun aygıt yazılımı sürümünü Mac'inizdeki Bluetooth ayarlarından kontrol edebilirsiniz. Sistem Ayarları > Bluetooth'a gidin, ardından klavyenizin yanındaki Bilgi butonuna tıklayın.