DOLAR
42,59 -0,04%
EURO
49,6 -0,11%
ALTIN
5.760,88 0,05%
BITCOIN
3.948.653,46 0,36%

Antalya'nın Tahtalı Dağı Zirvesine Kar Yağdı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Tahtalı Dağı zirvesi, kar yağışıyla beyaza büründü ve ziyaretçilere eşsiz manzaralar sundu.

Yayın Tarihi: 01.05.2025 12:17
Güncelleme Tarihi: 01.05.2025 12:17

Antalya'nın Tahtalı Dağı Zirvesine Kar Yağdı

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Tahtalı Dağı zirvesi, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla kaplandı. 2365 metre rakıma sahip olan dağ, kısa sürede beyaz bir örtüyle kaplandı.

Olympos Teleferik Genel Müdür Yardımcısı Haydar Culfa, kar yağışının oluşturduğu manzaraların muhteşem olduğunu belirtti. Ziyaretçilerin bu doğa harikasını görmek için tesislerine geldiklerinde kar sürpriziyle karşılaştıklarını ifade eden Culfa, misafirlerin manzaranın tadını çıkardığını söyledi.

Culfa, Antalya’ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin, sahilde denize girebilme fırsatına sahip oldukları bu zamanda, teleferikle Tahtalı zirvesine çıkarak kar topu oynayabilme imkanı bulduklarını vurguladı. Bu durumun misafirlerde büyük bir keyif ve şaşkınlık yarattığını aktardı.

Ayrıca, tesislerinin Türk ve İsviçreli mühendis ekipleri ile birlikte yürütülen bakım çalışmalarının tamamlanarak tam kapasite ile hizmet vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde kar yağışı etkili oldu.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde kar yağışı etkili oldu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı