Antalya Konyaaltı Sahili'nde yaklaşık 2 metrelik dalgalar arasında şınav yapan kişi görüntülendi
O anlar başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı
Antalya'da etkili olan şiddetli rüzgar sonucunda denizde oluşan dev dalgalar, Konyaaltı Sahili boyunca kıyıyı dövdü. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün sarı kod uyarısı verilen kentte bazı noktalarda deniz suyu sahil bandına kadar taştı.
Sahilde dalgaları izleyenler arasında, dalgaların vurduğu alanın yakınında spor yapan bir kişi dikkat çekti. Kıyafetlerini çıkarıp sahile inen vatandaş, bir süre tereddüt ettikten sonra dalgaların arasında şınav çekmeye başladı. Kısa süre sonra sahilde oturduğu sırada üzerine doğru gelen dalgayı görünce hızla uzaklaştı.
O anlar, yakındaki bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde hem dalgaların yüksekliği hem de sahildeki hareketlilik açıkça görülüyor; dalgaların boyunun yaklaşık 2 metreyi bulduğu belirtildi. Olay, kentteki deniz ve kıyı koşullarının rüzgardan nasıl etkilendiğine dair dikkati yeniden çekti. Vatandaşların güçlü dalga ve rüzgar koşullarında kıyıya yaklaşırken ihtiyatlı davranması gerektiği, görüntülerdeki davranışın hem merak hem de risk unsuru taşıdığı şeklinde yorumlandı. ANTALYA’DA ŞİDDETLİ RÜZGAR NEDENİYLE OLUŞAN DEV DALGALAR SAHİLİ DÖVERKEN, BİR VATANDAŞ DALGALARIN ARASINDA ŞINAV ÇEKEREK SABAH SPORU YAPTI. O ANLAR BAŞKA BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.