Antalya'nın Kaş ilçesinde, Felen Köprüsü'nden dereye düşen bir otomobildeki sürücü hayatını kaybetti. Olay, Yasin Erdoğan idaresindeki 07 TCC 81 plakalı aracın Kasaba-Kaş kara yolu üzerindeki köprünün bariyerlerine çarpmasının ardından gerçekleşti.
Kaza sonrası bölgeden geçen diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede, sürücü Yasin Erdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazesi, Kaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Üzücü olay, Felen Köprüsü'nde meydana gelen ilk kaza değil. 12 Ocak tarihinde de aynı köprüden bir otomobil düşmüş ve bir kişinin yaşamını yitirdiği bildirilmişti. Ayrıca, bu köprüde sık sık yaralamalı kazaların meydana geldiği kaydedilmektedir.