Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Antalya Finike'de kreş müdürünün çocuklara şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı: Tutuklandı

Antalya'nın Finike ilçesindeki bir kreşte çocuklara şiddet uyguladığı güvenlik kamerası görüntüleriyle tespit edilen müdür tutuklandı. İddiaların ardından jandarma ve savcılık tarafından yürütülen çalışma sonucunda tutuklanan müdür, çocuklara yönelik şiddetin önlenmesi adına adaletin tecellisi sağlandı.

Yayın Tarihi: 19.05.2024 11:23
Güncelleme Tarihi: 19.05.2024 11:23

Antalya Finike'de kreş müdürünün çocuklara şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı: Tutuklandı

Antalya'da kreşteki çocuklara şiddet uygulayan müdür tutuklandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bulunan özel bir kreşte çocuklara şiddet uyguladığı iddia edilen müdür tutuklandı. Kum Mahallesi'nde bulunan kreşte yaşanan olay, bir baba tarafından jandarmaya şikayet edilmesiyle ortaya çıktı.

Baba S.C.A'nın 14 Mayıs'ta jandarmaya başvurması üzerine, kızı İ.A'nın kreş müdürü Ö.Ü. tarafından darp edildiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Finike Devlet Hastanesi'nde yapılan muayene sonucunda çocuğa basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek darp raporu verilmesi üzerine, müdür hakkında adli işlem başlatıldı.

Finike Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla yürütülen çalışma kapsamında, doktor raporu ve tanık beyanlarıyla birlikte güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak değerlendirildi. Bu delillerin ışığında kreş müdürü Ö.Ü., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlı, çocuklara yönelik şiddetin önlenmesi adına tutuklanarak cezaevine gönderildi.