DOLAR
42,94 -0,03%
EURO
50,54 0,04%
ALTIN
6.074,79 -1,68%
BITCOIN
3.778.883,53 -1,04%

Antalya'da yayaya yol veren motosikletliye arkadan çarpan otomobil sürücüyü 3 metrelik kanala düşürdü

Antalya Kepez'de yayaya yol vermek için duran motosikletliye arkadan çarpan otomobil, sürücünün bariyeri aşarak yaklaşık 3 metrelik kanala düşmesine neden oldu. Yaralı çıkarıldı, hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 14:21
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 14:26

Antalya'da yayaya yol veren motosikletliye arkadan çarpan otomobil sürücüyü 3 metrelik kanala düşürdü

Antalya'da yayaya yol veren motosikletliye arkadan çarpan otomobil sürücüyü 3 metrelik kanala düşürdü

Kaza detayları

Kaza, saat 12.30 sıralarında Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi 75. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki gün önce kuryelik yapmaya başlayan Mücahit Ç. idaresindeki 63 ALE 551 plakalı motosiklet, yol üzerindeki yaya geçidinde yayalara yol vermek amacıyla durdu.

Bu sırada arkadan gelen ve sürücüsü Kaan Y. olan 07 GHV 09 plakalı Fiat otomobil, yayalara yol vermek için durmuş olan motosikletliye çarptı. Kazaya karışan otomobile daha sonra 34 DJP 605 plakalı minibüs de çarptı.

Olay yerindeki müdahale ve yaralının durumu

Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yola savrularak bariyerleri aştı; genç sürücü yol kenarındaki yağmur suyu tahliye kanalına düşerek yaklaşık 3 metre derinliğe savruldu. Çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparken, olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, vatandaşların da desteğiyle kanal içerisindeki yaralıya ulaştı. Sağlık ekipleri kanaldaki yaralıya ilk müdahaleyi yapıp, Mücahit Ç. itfaiye ve vatandaşların yardımıyla kanaldan çıkartılarak ambulansa alındı ve hastaneye sevk edildi.

Değerlendirme

Kaza, yaya geçidinde durma nedenli bir zincirleme çarpışma olarak kayıtlara geçti. Olay yerinde yapılan yönlendirme ve ilk müdahaleler sonucu yaralı vatandaş kanaldan çıkarılarak sağlık kuruluşuna götürüldü; kaza ile ilgili soruşturma ve trafik incelemesi yetkililerce başlatıldı.

ANTALYA7DA YAYAYA YOL VERMEK İÇİN DURAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARKADAN GELEN ARACIN ÇARPMASI SONUCU...

ANTALYA7DA YAYAYA YOL VERMEK İÇİN DURAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARKADAN GELEN ARACIN ÇARPMASI SONUCU SAVRULARAK KANALA UÇTU. YARALI GENCİ VATANDAŞLAR VE İTFAİYE EKİPLERİ YAKLAŞIK 3 METRELİK KANALDAN ÇIKARDI.

ANTALYA7DA YAYAYA YOL VERMEK İÇİN DURAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ARKADAN GELEN ARACIN ÇARPMASI SONUCU...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.