Antalya'da TV ünitesine gizlenen skunk, kargo sevkiyatı sırasında ele geçirildi
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başka illerden temin edilen uyuşturucu maddenin kargo yoluyla kente getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenledi.
Operasyon ve ele geçirilen maddeler
Operasyonda şüpheli M.Z.Ç.'nin aracında yapılan aramada, televizyon ünitesine zulalanmış halde 12 paket ve toplam 7 kilogram skunk ele geçirildi.
Şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçlamasıyla sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Değerlendirme
Elde edilen bilgi ve bulgular doğrultusunda gerçekleştirilen operasyon, kargo kanallarının uyuşturucu taşımacılığında kullanılmasının önlenmesine yönelik kolluk çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirildi.
Olay, paketleme ve sevkiyat yöntemlerinin takibi ile şüpheli hareketlerin izlenmesinin önemini bir kez daha gösterirken, kolluk kuvvetlerinin bu tür yöntemlere yönelik denetim ve soruşturmaları artırmasının gerekliliğini ortaya koyuyor.
ANTALYA'DA TV ÜNİTESİNE 12 PAKET HALİNDE 7 KİLOGRAM SKUNK GİZLEYİP, KARGO ARACILIĞIYLA KENTE UYUŞTURUCU MADDE SEVKİYATI YAPTIĞI BELİRLENEN ŞÜPHELİ OPERASYONLA YAKALANDI. ŞÜPHELİ, SEVK EDİLDİĞİ ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.