Antalya'da motosiklet bariyerlere çarptı: 20 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Antalya Mevlana üstgeçidinde motosikletin bariyerlere çarpması sonucu 20 yaşındaki Varol Şen olay yerinde hayatını kaybetti; savcılık inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 16.06.2026 14:09
Güncelleme Tarihi: 16.06.2026 14:57

Antalya'da motosiklet bariyerlere çarptı: 20 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Antalya'da motosiklet bariyerlere çarptı: 20 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Kaza ve müdahale

Olay, gece 03.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Kızılarık Caddesi üzerinde bulunan Mevlana üstgeçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayan kuaföründe çalışan ve askere gitme hazırlığı yapan 20 yaşındaki Varol Şen, işten çıktıktan sonra arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Saatin geç olması nedeniyle eve gitmek üzere ayrılan Şen, Kızılırmak Caddesi üzerinde seyir halindeyken motosikletin kontrolünü kaybetti.

Kontrolden çıkan motosiklet bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü yola savrulurken, motosiklet yaklaşık 200 metre sürüklendi. Yerde hareketsiz yatan sürücüyü gören diğer sürücüler yardımına koştu ve yapılan ihbarla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verildi; olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Can kaybı ve inceleme

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Varol Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazanın olduğu noktada yolun kaygan olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlanırken, savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekipleri yerde ve çevrede çalışma yaptı.

Varol Şen'in cenazesi, incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morgu'na kaldırıldı. Ölüm haberini alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı; cenaze, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından amcasının gözyaşları arasında teslim alınarak toprağa verilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü.

Savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

AMCASININ (ORTADA) GÖZYAŞLARI ARASINDA TESLİM ALINAN VAROL ŞEN'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLMEK ÜZERE...

AMCASININ (ORTADA) GÖZYAŞLARI ARASINDA TESLİM ALINAN VAROL ŞEN'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLMEK ÜZERE KURŞUNLU MEZARLIĞI'NA GÖTÜRÜLDÜ.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ŞEN'İN ÖLÜM HABERİNİ ALAN AİLESİ VE ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞARKEN...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.