Antalya'da Fırtınadan Güneşe: Konyaaltı'nda Hafta Sonu Deniz Keyfi

Antalya'da dün etkili yağmur ve fırtınanın ardından güneşli hava döndü. Konyaaltı Sahili'nde yerli ve yabancı ziyaretçiler deniz ve sahil keyfi yaptı; deniz suyu 20 derece ölçüldü.

Yayın Tarihi: 30.11.2025 13:10
Güncelleme Tarihi: 30.11.2025 13:10

Antalya'da Fırtınadan Güneşe: Konyaaltı'nda Hafta Sonu Deniz Keyfi

Antalya'da Fırtınadan Güneşe: Konyaaltı'nda Hafta Sonu Deniz Keyfi

Yağışın ardından gelen sıcak hava, sezon dışı hareketlilik yarattı

Antalya'da dün etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, akşam saatlerinde başlayan yağışın gece boyunca sürmesinin ardından bugün yerini güneşli havaya bıraktı. Kent genelinde yaşanan olumsuzlukların ardından Konyaaltı Sahili, hafta sonunu değerlendiren Antalyalılar ve yabancı turistlerle doldu.

Kasım ayının sonu olmasına rağmen ölçülen deniz suyu sıcaklığı 20 derece ve güneşli hava, sahil kullanımını teşvik etti. Birçok kişi denize girerken, kimileri sahilde oturarak kentin manzarasını izlemeyi tercih etti.

Denize girenlerden Ramazan Arıcan şöyle konuştu: "Bugün deniz çok güzel, biraz dalga var sadece. Dün yoğun yağmur vardı ama bugün hava çok güzel. Deniz mevsimi olmamasına rağmen çok güzel havamız. Denizimiz de çok güzel, denize girdim. Su sıcak, dalga var sadece"

Bu hava değişimi, Antalya'nın turizm açısından mevsim dışı dönemlerde de çekiciliğini koruduğunu gösteriyor; kısa vadede sahil kullanımı ve günlük ziyaretçi yoğunluğunda artış gözlemlenebiliyor.

NTALYA’DA DÜN ETKİSİNİ GÖSTEREN ŞİDDETLİ YAĞIŞ YERİNİ GÜNEŞLİ BİR HAVAYA BIRAKTI. SICAK HAVAYI...

NTALYA’DA DÜN ETKİSİNİ GÖSTEREN ŞİDDETLİ YAĞIŞ YERİNİ GÜNEŞLİ BİR HAVAYA BIRAKTI. SICAK HAVAYI FIRSAT BİLEN ANTALYALILAR VE YABANCI TURİSTLER HAFTA SONUNU KONYAALTI SAHİLİ’NDE DEĞERLENDİRDİ.

NTALYA’DA DÜN ETKİSİNİ GÖSTEREN ŞİDDETLİ YAĞIŞ YERİNİ GÜNEŞLİ BİR HAVAYA BIRAKTI. SICAK HAVAYI...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.