Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,2 -0,03%
EURO
34,81 -0,19%
ALTIN
2.406,69 -1,05%

Antalya'da AK Parti'ye katılım töreni

Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 kişi için rozet takma töreni düzenlendi. Törene AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Mustafa Köse, Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve AK Parti İl Başkanı Ali Çetin katıldı.

Yayın Tarihi: 21.03.2024 19:12
Güncelleme Tarihi: 21.03.2024 19:12

Antalya'da AK Parti'ye katılım töreni

Antalya'da, aralarında CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi üyelerinin de bulunduğu 7 bin 841 kişi, AK Parti'ye katıldı. Bu önemli günde, rozet takma töreni düzenlendi ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile diğer partililer bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanlığı'ndaki törende, partiye olan ilginin arttığını belirtti. Antalya'nın yerelde hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarıyla birlikte çalışarak şehre önemli projeler kazandıracaklarını dile getirdi.

Çavuşoğlu, gece gündüz çalışan teşkilat üyelerine teşekkür ederken, partiye yeni katılanları da tebrik etti. Milletvekili Mustafa Köse ise Cumhur İttifakı'nın her geçen gün güçlenmeye devam ettiğini ifade etti.

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim gününde Antalya'dan Türkiye'ye zafer getireceklerini belirtti. Projeleriyle hizmete talip olduklarını vurgulayan Tütüncü, Cumhur İttifakı'nın Antalya'yı daha ileriye taşıyacağını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, 7 bin 841 yeni üyenin partiye katıldığını bildirirken, değişime hazır bir Antalya olduğunu ifade etti. 41 üyeye rozet takıldığını belirten Çetin, partinin yeni vizyonlarını hayata geçirmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Törende CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi'nden ayrılan üyelerin yanı sıra Cumhur İttifakı adayları ve partililer de yer aldı