Antalya Büyükşehir Belediyesinde Soruşturma Başlatıldı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı üst düzey görevdeki 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturma, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.
Gözaltına Alınan Şüpheliler
Operasyonda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı S.T, Kent Estetiği Daire Başkanlığında müdür olarak görev yapan T.K. ve bilgi işlem destek elemanı H.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin, Aksu ilçesi Altıntaş mevkisindeki inşaatlara imar ve iskan verilmesi için müteahhitlerden rüşvet aldığı ve bu konuda aracılık ettiği iddia ediliyor.
Aramalar ve Ele Geçirilen Malzemeler
Gözaltına alınan şüphelilerin Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda, dijital materyaller ve suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 60 bin 700 lira, 2 bin 310 avro, 1280 İsviçre frangı ve 150 dolar ele geçirildi.