DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.801.152,38 1,16%

Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesindeki rüşvet soruşturmasında 3 şüpheli, aralarında genel sekreter yardımcısı da olmak üzere gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 22.07.2025 11:03
Güncelleme Tarihi: 22.07.2025 11:03

Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesinde Soruşturma Başlatıldı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı üst düzey görevdeki 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturma, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyonda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı S.T, Kent Estetiği Daire Başkanlığında müdür olarak görev yapan T.K. ve bilgi işlem destek elemanı H.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin, Aksu ilçesi Altıntaş mevkisindeki inşaatlara imar ve iskan verilmesi için müteahhitlerden rüşvet aldığı ve bu konuda aracılık ettiği iddia ediliyor.

Aramalar ve Ele Geçirilen Malzemeler

Gözaltına alınan şüphelilerin Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında ve ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda, dijital materyaller ve suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 60 bin 700 lira, 2 bin 310 avro, 1280 İsviçre frangı ve 150 dolar ele geçirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı