Antakya Belediyesi 2. İlk ve Orta Okullar Arası Futbol Turnuvası tamamlandı
Antakya Belediyesi tarafından organize edilen İlk ve Orta Okullar Arası 2. Futbol Turnuvası, hafta sonu oynanan karşılaşmalarla yoğun ilgi gördü. Turnuva, genç sporcuların yeteneklerini sergilediği ve rekabetin öne çıktığı bir organizasyon olarak kayda geçti.
Katılım ve organizasyon
Turnuvaya, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 41 takım katıldı. Toplam 410 öğrenciOdabaşı Spor Tesisi’nde mücadele ederek turnuvayı tamamladı. Organizasyonda katılımın yüksek olması, etkinliğin yerel düzeyde ilgi uyandırdığını gösterdi.
Müsabakalar ve atmosfer
Müsabakalar boyunca sporcular hem rekabet hem de takım ruhunu ön plana çıkardı. Karşılaşmalarda elde edilen performanslar, öğrencilerin fiziksel gelişimi ve takım çalışmalarına ilişkin olumlu gözlemler sağladı. Turnuva süresince maçlar, izleyiciler için heyecanlı anlara sahne oldu.
Ödüller ve protokol katılımı
Organizasyonda katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu ve dereceye giren ile başarılı performans gösteren sporculara sürpriz ödüller verildi. Turnuvaya belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katılarak müsabakaların ardından sporculara ödüllerini takdim etti.
Antakya Belediyesi tarafından düzenlenen bu tür etkinliklerin, çocukların spor kültürünü geliştirmeye ve yerel spor faaliyetlerini desteklemeye katkı sağladığı değerlendiriliyor.
ANTAKYA BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İLK VE ORTA OKULLAR ARASI 2. FUTBOL TURNUVASI’NDA ÖĞRENCİLER REKABET DOLU MAÇLARDA MÜCADELE ETTİ.