Antakya’da 7 suçtan aranan hükümlü yakalandı
operasyon ve yakalama
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları kapsamında, hakkında 7 ayrı suçtan 8 yıl 2 ay hapis cezası bulunan İ.H.A. adlı şahıs Antakya’da yakalandı.
suç kayıtları ve adli süreç
Şahsın hakkında kayıtlı suçlar arasında 'herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık', 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' ve 'hükümlü veya tutuklunun kaçması' gibi suçlar bulunuyor. Bu suçlar başta olmak üzere toplam yedi ayrı suç kaydı nedeniyle arandığı tespit edilen İ.H.A., Emniyet ekiplerinin yürüttüğü operasyon sonucu yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.H.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Operasyon, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmanın bir parçası olarak gerçekleştirildi.
7 AYRI SUÇTAN 8 YIL 2 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.