Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig ekibi olarak önemli bir transfer gerçekleştirdi. Sağ bek oyuncusu Berkan Mahmut Keskin ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücümüz, Berkan Mahmut Keskin ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Berkan'a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.
Berkan Mahmut Keskin, geçtiğimiz sezon bonservisi Iğdır FK’da bulunurken kiralık olarak Bursaspor’da forma giymişti. Bu transferin, Keçiörengücü'nün defans hattına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, sağ bek oyuncusu Berkan Mahmut Keskin'i renklerine bağladı.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, sağ bek oyuncusu Berkan Mahmut Keskin'i renklerine bağladı.