Ankara'dan 5 ile yayılan operasyonda Tuğba Ekinci de gözaltında

Ankara Emniyeti'nin sosyal medya üzerinden müstehcenlik soruşturmasında 5 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi; Tuğba Ekinci dahil 5 kişi gözaltında.

Yayın Tarihi: 05.09.2026 19:27
Güncelleme Tarihi: 05.09.2026 19:27

Ankara'dan 5 ile yayılan operasyonda Tuğba Ekinci de gözaltında

Operasyonun kapsamı:

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada, sosyal medya platformları üzerinden müstehcenlik suçu işleyen şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen harekâtta, toplam 7 şüpheli hedef alındı ve işlemler 5 ilde eş zamanlı olarak yapıldı.

Gözaltına alınan isimler:

Operasyon kapsamında, şarkıcı Tuğba Ekinci ile birlikte Ahmet Yılmaz, Ozan Rüzgar Dikici, Beren Akın ve Çağlayan Yıldırım isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerden Pınar Gülser için yakalama çalışmaları devam ederken, Muhammet Ekicinin ceza infaz kurumunda bulunduğu bildirildi.

İnceleme ve savcılık süreci:

Emniyet birimleri, şüphelilerin sosyal medya hesapları üzerinde yaptıkları incelemede; cinsel içerikli paylaşımlarda bulundukları, çeşitli platformlarda hesaplar oluşturarak özel üyelik sistemi üzerinden para karşılığında müstehcen görüntüler paylaştıkları tespit edildi. Gözaltındaki şahısların Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, dosyanın Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmesi bekleniyor.

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin de aralarında bulunduğu 5 kişiye gözaltı

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin de aralarında bulunduğu 5 kişiye gözaltı

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.