DOLAR
38,85 0,11%
EURO
43,72 -0,64%
ALTIN
4.029,84 -0,83%
BITCOIN
4.013.960,56 0,72%

Ankara'da Yüzüncü Yıl Meydanı'nda Yüzey Göçüğü Oluştu

Ankara'nın Yüzüncü Yıl Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen yüzey göçüğü nedeniyle bölge güvenlik şeritleriyle kapatıldı.

Yayın Tarihi: 04.02.2025 13:15
Güncelleme Tarihi: 04.02.2025 13:15

Ankara'da Yüzüncü Yıl Meydanı'nda Yüzey Göçüğü Oluştu

Ankara'nın Ulus semtinde, Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı kesişiminde yer alan Yüzüncü Yıl Meydanı'nda, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yüzey göçüğü meydana geldi.

Park ve dinlenme alanı olarak kullanılan, üstyapı bulunmayan çim alandaki göçüğün etrafı güvenlik şeritleri ile çevrilerek girişe kapatıldı. Göçüğün doldurulması için Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekiplerince çalışma başlatıldı.

Olayın tanıklarından simitçi Ozan Kaydı, durumun sabah saat 06.00 sularında gerçekleştiğini belirterek, "Önce kaldırımdan çatırtı sesi geldi, sonrasında peyzaj bölümünde çökme meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı, önemli olan bu. Ekipler, yarım saat sonra burada oldu" dedi.

ABB'den yapılan açıklamada, yüklenici firma ile koordineli bir şekilde harekete geçildiği ve bölgede güvenliğin sağlandığı bildirildi.