Ankara'da Telefonla Dolandırıcılık Operasyonu
Ankara'da, telefonla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen üç kişi, emniyet güçleri tarafından tutuklandı. Alınan bilgilere göre, S.U. ve S.Ö. isimli şahıslar, dolandırıcılar tarafından telefonla arandıklarını ve kendilerini polis ile savcı olarak tanıtan kişilerin 8 milyon lira değerinde döviz ve altınlarına el koyduğunu belirtti. Bunun üzerine şüpheliler, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Dolandırıcıların yakalanması
Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, mağdurların başvurusu üzerine hemen harekete geçti. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen üç şüpheli belirlendi. Şüphelilerin, Ankara dışına seyahat ettiği bilgisine ulaşan ekipler, düzenledikleri operasyon ile şahısları kısa sürede Niğde istikametinde yakaladı.
Ele Geçirilen Malzemeler
Şüphelilerin içinde bulunduğu araçta gerçekleştirilen aramada, 175 bin dolar ve 2 milyon lira değerindeki ziynet eşyası ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikleri hakimlik tarafından tutuklandı.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.