DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.783.320,8 -0,42%

Ankara'da Ekrem İmamoğlu'na Şikayette Bulunan Kişiyi Tehdit Eden İki Şüpheli Yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun diplomasının sahte olduğu iddiasıyla tehdit edilen kişi, İzmir'de yakalanan iki şüpheli tarafından ölümle tehdit edildi.

Yayın Tarihi: 16.03.2025 02:22
Güncelleme Tarihi: 16.03.2025 02:22

Ankara'da Ekrem İmamoğlu'na Şikayette Bulunan Kişiyi Tehdit Eden İki Şüpheli Yakalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının sahte olduğu iddiasıyla Ankara'da şikayette bulunan bir kişi, O.Ö, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle polise başvurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, O.Ö.'nün şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, tehdit eden şüphelilerin F.E.H. ve Y.E.Ş. olduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin İzmir'de bir evde kaldıklarını belirleyerek, Ankara ve İzmir emniyet müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği bir operasyonla gözaltına aldı.

Yapılan araştırmalarda, şüphelilerden F.E.H.'nin 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ve Y.E.Ş.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin İzmir'deki günübirlik evlerinde yapılan aramalarda, O.Ö.'yü ölümle tehdit ederken kullandıkları havalı tüfek de ele geçirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı