Ankara'da buluşma: BAÜBİS öğrencileri gençlik programında deneyimlerini paylaştı

BAÜBİS öğrencileri, 80. 'Gençler Bakanlığında' programı kapsamında Ankara'da; Bakanlık yetkilileriyle görüşüp Anıtkabir'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 19.10.2026 11:05
Güncelleme Tarihi: 19.10.2026 11:05

Ankara'da buluşma: BAÜBİS öğrencileri gençlik programında deneyimlerini paylaştı

Ankara çalışması: BAÜBİS'in gençlik programı

Balıkesir Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 80. "Gençler Bakanlığında" programı kapsamında Ankara'da bir araya geldi. Etkinlik, topluluk üyelerinin hem kurum temsilcileriyle doğrudan iletişim kurmasına hem de kültürel gezilerle kent deneyimi edinmesine olanak sağladı.

Katılımcılar ve temsil:

Topluluğun akademik danışmanlığını yürüten Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Misir eşliğinde, BAÜBİS'i temsilen topluluk başkanı Nevin Esra Çakıcı ile yönetim kurulu üyeleri Kardelen Çilenger ve Zeynep Rana Işıktaş programa katıldı. Etkinlikte Antalya, Balıkesir, Bayburt ve Bitlis illerinden gelen toplam 404 genç yer aldı.

Görüşmeler ve ziyaretler:

Öğrenciler, program çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu ile bir araya geldi. Bu görüşmelerde Bakanlığın çalışmaları ve gençlik projeleri hakkında bilgi edinildi; öğrenciler görüş ve önerilerini paylaşma imkânı buldu.

Bakanlık ziyaretinin yanı sıra katılımcılar Anıtkabir ve Ankara'nın diğer tarihi-kültürel mekânlarını gezdi. Farklı üniversitelerden gelen gençlerle kurulan temaslar, deneyim paylaşımı ve ağ oluşturma açısından öne çıktı.

Program, BAÜBİS üyelerinin hem kurumsal süreçleri yerinde tanımasına hem de kültürel ve sosyal açıdan zengin bir deneyim edinmesine katkı sağladı.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİSİKLET TOPLULUĞU (BAÜBİS) ÖĞRENCİLERİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ GENÇLİK VE...

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİSİKLET TOPLULUĞU (BAÜBİS) ÖĞRENCİLERİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN 80. "GENÇLER BAKANLIĞINDA" PROGRAMI KAPSAMINDA ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERE KATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!