Anadolu Otoyolu Bolu Dağı'nda Devrilen Kamyon Sonrası İstanbul İstikameti Yeniden Açıldı
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde meydana gelen kazada devrilen asfalt yüklü kamyon nedeniyle kapanan yolun İstanbul istikametinde ulaşım yeniden sağlanmaya başladı.
Kaza Detayları
Kaza, otoyolun İstanbul istikameti 1. viyadük mevkisinde gerçekleşti. Sürücüsü Mehmet Y. olan ve plakası 06 CKH 629 olan asfalt yüklü kamyon devrildi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi.
Ekip Müdahalesi ve Trafik Akışı
Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı ve ulaşım Abant kavşağından D-100 kara yoluna yönlendirildi. Ekipler tarafından kamyonun vinç yardımıyla yoldan kaldırılması ve dökülen asfaltın temizlenmesinin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
Olayla ilgili güvenlik ve temizleme çalışmaları tamamlanarak trafik normal akışına döndü.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde asfalt yüklü kamyonun devrilmesi sonucu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor.