Amed Sportif Faaliyetler, Adanaspor Maçının Ardından Açıklamalar Yaptı
Trendyol 1. Lig'in 37. haftasında, Amed Sportif Faaliyetler, konuk ettiği Adanaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin, "Maalesef geçen hafta kaybettiğimiz için bu haftanın çok fazla önemi olmadı. Yine de 3 puanı hanemize yazdırdığımız için mutluyuz," dedi.
Çetin, ayrıca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için başsağlığı diledi. Adanaspor'un daha önce ligden düştüğünü hatırlatan Çetin, şunları kaydetti:
"Aslında maça kötü başladık. Golleri bulduktan sonra ritmimizi de yakaladık. Topun hakimiyeti bizdeydi ama daha fazla pozisyon üretebilirdik. Farklı skorla kazandık ve 3 puanı aldık. Maalesef geçen hafta kaybettiğimiz için bu haftanın çok fazla önemi olmadı. Yine de 3 puanı hanemize yazdırdığımız için mutluyuz. Bir maçımız kaldı. İnşallah o maçımıza da çok iyi şekilde hazırlanıp, kimsenin emeğine sıkıntı yaratmayacak şekilde sezonu kapatacağız."
Adanaspor Yorumları
Adanaspor'un teknik sorumlusunun Yılmaz Akbaşlı da maçla ilgili olarak, "Sahada ne kadar iddian varsa o kadar enerjin olur. İddian yoksa enerji, performans düşer. Bugün de böyle bir olaydı. Rakibimizi kutluyoruz, başarılar diliyoruz," şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Trendyol 1. Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Adanaspor'u 4-0 yenen Amed Sportif Faaliyetler'de teknik direktör Servet Çetin, (fotoğrafta), maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.