Amasya'da Ferhat Tüneli'nde duran otomobile motosiklet çarptı — Kaza anları kamerada

Amasya Ferhat Tüneli'nde aniden duran otomobile arkadan çarpan motosikletin anları güvenlik kamerasına yansıdı; motosiklet sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Yayın Tarihi: 17.12.2025 01:03
Güncelleme Tarihi: 17.12.2025 01:03

Amasya'da Ferhat Tüneli'nde duran otomobile motosiklet çarptı — Kaza anları kamerada

Amasya'da tünelde kaza: Otomobile arkadan motosiklet çarptı

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Amasya'da, Ferhat Tüneli içinde seyir halindeyken aniden duran bir otomobile motosiklet çarptı. Olay sırasında otomobil sürücüsünün ikaz lambalarını yaktığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, tünelde duran otomobile arkasından gelen motosiklet çarptı. Çarpmanın ardından motosiklet sürücüsünün yaralanmadan kurtulduğu bildirildi.

Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, aracın aniden durması ve ardından meydana gelen çarpışma net şekilde görülüyor.

Olayla ilgili yetkililer tarafından yapılacak resmi açıklamalar bekleniyor.

AMASYA’DA TÜNELDE SEYİR HALİNDEYKEN BİR ANDA DURAN OTOMOBİLE PEŞİNDEN GELEN MOTOSİKLET ÇARPTI. O...

AMASYA’DA TÜNELDE SEYİR HALİNDEYKEN BİR ANDA DURAN OTOMOBİLE PEŞİNDEN GELEN MOTOSİKLET ÇARPTI. O ANLAR KAMERAYA YANSIDI.

FERHAT TÜNELİNDE YAŞANAN KAZADA YOLDA BİR ANDA DURAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ İKAZ LAMBALARINI YAKTI....

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.