1. ZaferFest 2026 kortejle açıldı
Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. ZaferFest 2026, kortej yürüyüşü ile başladı. Açılış programı öncesinde düzenlenen kortejde protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş alanı doldurdu.
Protokol korteji ve açılış:
Programa Altıntaş Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkanı Hikmet Tunç, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı Veli Özdamar, AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Ömer Özbay, MHP Altıntaş İlçe Başkanı Ramazan Yurt ile MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömür Eldiven katıldı. Açılış programının tamamlanmasının ardından festival etkinlikleri resmen başlatıldı.
Stantlar ve kutlama mesajları:
Açılışın ardından festival alanında kurulan stantlar ziyaret edilerek vatandaşlarla bir araya gelindi. Kaymakam Ayşegül Yıldırım, ZaferFest 2026'nın Altıntaş için hayırlı olmasını temenni ederek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen Altıntaş Belediyesi başta olmak üzere herkese teşekkür etti ve vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
ALTINTAŞ’TA 1. ZAFERFEST 2026 COŞKUSU