Altınordu'nun Bu Sezondaki İki Galibiyeti Deplasmanda

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezonki iki galibiyetini de deplasmanda aldı; son 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puanını 12'ye çıkardı.

Yayın Tarihi: 13.01.2026 12:00
Güncelleme Tarihi: 13.01.2026 12:00

Altınordu'nun Bu Sezondaki İki Galibiyeti Deplasmanda

Altınordu'nun galibiyetleri deplasmanda

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezon kazandığı iki galibiyeti de deplasmanda elde etti. İzmir temsilcisi, sezonun ilk 15 haftasında galibiyetle tanışamadı; bu süreçte 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.

Sezonun ilk yarısı ve ilk galibiyet

Sezonun 16. haftasında Altınordu, deplasmanda Bucaspor 1928 karşısında sezonun ilk galibiyetini aldı. Bu sonuçla çıkışa geçen kırmızı-lacivertliler, bir sonraki hafta iç sahada oynadıkları Kepezspor maçında 2-2 berabere kalarak galibiyeti son anda kaçırdı.

Devrenin sonu ve ikinci galibiyet

Devrenin son maçında Altınordu deplasmanda İnegölspor'a 3-1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İkinci yarıya kadroya yapılan takviyelerle umutlu başlayan ekip, deplasmanda Erbaaspor'u 1-0 mağlup ederek sezonun ikinci galibiyetini elde etti. Böylece Altınordu, ligde oynadığı 19 maçta aldığı 2 galibiyeti de deplasman karşılaşmalarında kazanmış oldu.

Ligdeki durum ve hedefler

Son haftalarda formunu yükselten Altınordu, son 4 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplayabileceği 12 puandan 7 puan topladı ve puanını 12'ye çıkardı. Bu sonuçlar takımın ligde kalma umudunu artırdı.

Ligde son sıralarda durum oldukça çekişmeli: 17. sırada Bucaspor 1928, 18. sırada Altınordu ve 19. sırada Kepezspor yer alıyor; bu üç takımın da 12'şer puanı bulunuyor. Düşme hattının son basamağında yer alan 16. sıradaki Karaman FK ise 13 puana sahip.

Altınordu, yükselişini sürdürerek tehlikeli bölgeden bir basamak üstte bulunan ve 17 puana sahip Beykoz Anadolu'yu yakalamayı hedefliyor.

ALTINORDU, BU SEZON TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA ŞU ANA KADAR KAZANDIĞI İKİ GALİBİYETİ DE DEPLASMAN...

ALTINORDU, BU SEZON TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA ŞU ANA KADAR KAZANDIĞI İKİ GALİBİYETİ DE DEPLASMAN MAÇLARINDA ELDE ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!