Alibeyköy otogar önünde park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Eyüpsultan 5. Levent Mahallesi'nde park halindeki araç 13.00 civarında bilinmeyen nedenle tutuştu; itfaiye müdahalesiyle yangın söndürüldü, araç kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 16:11
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 17:00

Alibeyköy otogar önünde park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Alibeyköy otogar önünde araçta yangın:

İstanbul Eyüpsultan'da, 5. Levent Mahallesi Baraj Yolu Caddesi üzerindeki Alibeyköy Cep Otogarı önünde park halindeki bir araçta yangın çıktı. Olay, saat 13.00 civarında başladı; araçtan yükselen dumanı gören vatandaşlar durumu ekiplerine bildirdi.

İhbar ve müdahale:

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı ve kapsamlı soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının alevlendiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı ve görüntülerde alevlerin kısa sürede sardığı görüldü.

Hasar ve soruşturma:

Yangın sonucunda araç kullanılamaz hale geldi. Ekipler yangını söndürdükten sonra bölgedeki güvenlik önlemlerini aldı ve soğutma işlemlerini tamamladı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma çalışmaları devam ediyor; yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için park halindeki araçlarda olağandışı duman veya koku görüldüğünde derhal yetkililere haber verilmesini hatırlattı.

İSTANBUL EYÜPSULTAN’DA PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

İSTANBUL EYÜPSULTAN’DA PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ. YANGINDA ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELİRKEN, ALEVLERİN YÜKSELDİĞİ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.