Ali Osman Avşar, Gençlerbirliği başkanlığına adaylığını açıkladı
Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Ali Osman Avşar, 25 Temmuz'da yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde düzenlediği basın toplantısında başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Yönetim ekibiyle birlikte hazırladığı taahhütnameyi paylaştığını ve taahhütlerin noter onayıyla güvence altına alındığını belirtti.
maddi taahhüt
Avşar, seçimi kazanmaları halinde kulübe toplam 400 milyon lira maddi destek sağlayacaklarını ve söz konusu tutarın tamamının bağış olarak kulüp kasasına aktarılacağını vurguladı. Mali kaynağın noter onaylı şekilde güvence altına alındığını ifade etti. Ayrıca isim sponsorluğunu kabul etmeyeceklerini ve kongrede destekleyenlerden bu konuda ret oyu istemelerini talep etti.
sportif plan ve transferler
Avşar, göreve gelir gelmez takımın eksikliklerine yönelik transfer çalışmalarını hızlandıracaklarını açıkladı. Teknik direktör Metin Diyadin ile yola devam etmeyi düşündüklerini belirtti. Yönetimin en az 6 transfer yapacağı, görüştükleri 2-3 oyuncuyla büyük ölçüde anlaşıldığı; seçilirlerse ilk hafta 3-4 transferin tamamlanacağı ve ligler başlamadan önce, 14 Ağustos tarihine kadar transferlerin bitirileceği hedeflendiği ifade edildi. Planlanan mevkiler arasında kaleci, sol bek, sol açık, forvet, 8 numara ile sağ-sol oynayabilecek kanat oyuncusu bulunuyor.
seçim ve yönetim
Avşar, güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ve kendi sektörlerinde başarılı isimlerden bir ekip kurduklarını belirtti. Noterde yapılan işlemler ve paylaşılan taahhütnameyi seçim kampanyasının merkezine koyduklarını söyledi. 25 Temmuz'daki olağanüstü genel kurul öncesinde bu taahhütlerin seçmen tarafından nasıl karşılanacağı belirleyici olacak.
GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKAN YARDIMCISI ALİ OSMAN AVŞAR, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTISINDA BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU DUYURDU.