Alaşehir'de kirasını yatırmayan kişi evinde ölü bulundu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kirasını yatırmayan 54 yaşındaki Durmuş Yüksek, evinde ölü bulundu; cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yayın Tarihi: 17.01.2026 23:10
Güncelleme Tarihi: 17.01.2026 23:11

Alaşehir'de kirasını yatırmayan kişi evinde ölü bulundu

Alaşehir'de kirasını yatırmayan kişi evinde ölü bulundu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, kirayı yatırmaması üzerine kontrol edilen dairede yaşayan Durmuş Yüksek'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ayrıntıları

Olay, Alaşehir'in Sakarya Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan beş katlı bir apartmanın en üst katında gerçekleşti. Her ayın ilk yarısında düzenli olarak kirasını yatıran Durmuş Yüksek (54)'in bu ay kirasını yatırmaması üzerine emlakçı durumu kontrol etmek için daireye gitti.

Kapının açılmaması üzerine durum, Sarıgöl ilçesinde yaşayan oğlu C.Y.'ye bildirildi. Oğlu da kapıyı açamayınca olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve inceleme

İtfaiye ekipleri tarafından kapı açıldıktan sonra eve giren ekipler, Durmuş Yüksek'i hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yüksek'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze, ilk olarak Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenaze daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Yaşam öyküsü ve soruşturma

Edinilen bilgilere göre, Durmuş Yüksek emekliydi ve eşinin yaklaşık 14 yıl önce vefat etmesinin ardından tek başına yaşıyordu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE EVİNDE TEK BAŞINA YAŞAYAN DURMUŞ YÜKSEK’TEN HABER ALINAMAMASI...

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE EVİNDE TEK BAŞINA YAŞAYAN DURMUŞ YÜKSEK’TEN HABER ALINAMAMASI ÜZERİNE KAPISI İTFAİYE EKİPLERİNCE AÇILDI. YÜKSEK’İN EVİNDE HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ.

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE EVİNDE TEK BAŞINA YAŞAYAN DURMUŞ YÜKSEK’TEN HABER ALINAMAMASI...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.