Alaplı'da rampadan kayan otomobil 8 metrelik istinat duvarından düşerek park halindeki araca çarptı

Alaplı Karaağaç'ta rampada geri kayan 67 DZ 751 plakalı araç yaklaşık 8 metre yükseklikten düştü; sürücü yaralandı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 02.12.2025 17:11
Güncelleme Tarihi: 02.12.2025 17:11

Alaplı'da rampadan kayan otomobil 8 metrelik istinat duvarından düşerek park halindeki araca çarptı

Alaplı Karaağaç'ta rampadan kayan otomobil park halindeki aracın üzerine düştü

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Karaağaç Mahallesi bayır mevkiinde meydana gelen kazada, rampada geri kayan bir otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikten istinat duvarını aşarak alt bölümde park halinde bulunan başka bir aracın üzerine düştü.

Kaza ve müdahale

Edinilen bilgilere göre, A.A. yönetimindeki 67 DZ 751 plakalı otomobil rampayı çıkarken aniden geri kaydı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç istinat duvarını aşarak park halindeki araca çarptı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ve vatandaşların desteğiyle araç içinde sıkışan sürücü güçlükle çıkarıldı. Yaralı kadın sürücü, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hasar ve soruşturma

Kaza sonucu her iki otomobil de kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı; ekipler kaza yerinde gerekli incelemeleri sürdürüyor.

Not: Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için eğimli yollarda el freninin ve vitese alma uygulamalarının önemine dikkat çekiyor.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİ KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELEN KAZADA, RAMPADA...

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİ KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELEN KAZADA, RAMPADA GERİ DOĞRU KAYAN BİR OTOMOBİL YAKLAŞIK 8 METRELİK İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞEREK PARK HALİNDEKİ BAŞKA BİR ARACIN ÜZERİNE ÇIKTI.

ZONGULDAK (İHA) - ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİ KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELEN KAZADA, RAMPADA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.