Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. haftasında Fatih Karagümrük ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde tamamladı.

Yayın Tarihi: 12.01.2026 22:42
Güncelleme Tarihi: 12.01.2026 22:42

Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı

Hazırlıkların özeti

Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. haftasında yarın Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde tamamladı.

Antrenman, Teknik Direktör Joao Pereira yönetiminde gerçekleştirildi ve çalışmaya ısınma çalışmaları ile başlandı.

Aktivitenin devamında takım, pas ve koordinasyon çalışmalarıyla tempoyu yükseltti ve oyuncuların sahadaki uyumu hedeflendi.

İdman, maçın taktik organizasyonları üzerinde yapılan çalışmalarla sona erdi; turuncu-yeşilli ekip hazırlıklarını tamamlayarak maça odaklandı.

CORENDON ALANYASPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP AŞAMASININ 2’NCİ HAFTASINDA YARIN FATİH KARAGÜMRÜK...

CORENDON ALANYASPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP AŞAMASININ 2’NCİ HAFTASINDA YARIN FATİH KARAGÜMRÜK İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

CORENDON ALANYASPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUP AŞAMASININ 2’NCİ HAFTASINDA YARIN FATİH KARAGÜMRÜK...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.