Alanyaspor yönetimi ve belediye başkan vekili ortak hedefleri masaya yatırdı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, Alanyaspor yönetimini ağırlayarak kulübe başarı diledi; yönetim, Özdemir’e forma hediye etti.

Yayın Tarihi: 28.08.2026 15:27
Güncelleme Tarihi: 28.08.2026 15:27

Alanyaspor yönetimi ve belediye başkan vekili ortak hedefleri masaya yatırdı

görüşmenin içeriği:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte İkinci Başkan Kamil Köseoğlu, Başkan Vekili Hasan Uysal, Mali Başkan Ahmet Paşaoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu'nu kabul etti. Toplantıda, kulübün Süper Lig performansı, kent imajına katkısı ve geleceğe dönük hedefleri ele alındı.

Başkan Vekili Özdemir, Alanyaspor yönetiminin yaklaşık 15 yıldır sürdürdüğü istikrarlı çalışmalarını kutlayarak, "Antalya’mızın takımlarını hak ettikleri yerlerde, başarılarıyla yan yana görmek en büyük dileğimiz" dedi. Özdemir, hem Alanyaspor hem de Antalyaspor’un şehir için taşıdığı öneme vurgu yaparak iki kulübün de başarısını temenni etti.

forma takdimi ve kent vurgusu:

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, futbolun dünya genelinde marka değeri açısından önemine dikkat çekti ve hem Alanyaspor hem de Antalyaspor’un Antalya’yı temsil ederek kentin tanıtımına katkı sağladığını belirtti. Görüşmede kulüplerin kent markasına yaptığı katkılar ve iş birliği olanakları üzerinde duruldu.

Toplantının sonunda Alanyaspor yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir’e Alanyaspor forması hediye etti; bu jest, kent ve kulüp arasındaki yakın ilişki ile iş birliği isteğinin somut bir göstergesi olarak kayda geçti.

BAŞKAN VEKİLİ BÜŞRA ÖZDEMİR ALANYASPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN VEKİLİ BÜŞRA ÖZDEMİR ALANYASPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!