DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,16 -0,03%
ALTIN
5.966,85 -1,17%
BITCOIN
3.836.368,65 -1,33%

Alanyaspor, 2 Genç Futbolcuyla 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Corendon Alanyaspor, genç futbolcular Bedirhan Özyurt ve Yunus Efe Sarıkaya ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayın Tarihi: 03.07.2025 16:43
Güncelleme Tarihi: 03.07.2025 16:43

Alanyaspor, 2 Genç Futbolcuyla 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Corendon Alanyaspor, futbol dünyasında dikkat çeken bir adım atarak, kadrosuna kattığı iki genç yetenekle sözleşme imzaladı. RAMS Başakşehir'den transfer edilen 21 yaşındaki Bedirhan Özyurt ve Altay'dan gelen 19 yaşındaki Yunus Efe Sarıkaya, beşer yıllık sözleşme ile Alanyaspor'a bağlandı.

İmza töreni, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi ve organizasyona kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu da katıldı. Çavuşoğlu, Alanyaspor'un her zaman genç yeteneklere öncelik tanıyan bir kulüp olduğunu ifade etti. Altyapıdan oyuncu çıkarma hedefinin yanı sıra, genç yetenekleri transfer edip daha büyük kulüplere göndermeyi amaçladıklarını belirtti.

Çavuşoğlu, yapılan transferlerin önemli olduğunu vurgularken, "Bedirhan Başakşehir'den, Yunus da Altay'dan geldi. İkisi de gelecek vadeden futbolcular. Alanya'da kendilerini geliştirip, faydalı olacaklarına inanıyoruz. Burada gençlerin önü açık" diye konuştu.

Bedirhan Özyurt, Alanyaspor'a katılmanın mutluluğu içinde olduğunu dile getirdi ve bu gibi bir camiada hizmet edeceği için gurur duyduğunu ifade etti. Ayrıca transfer sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yunus Efe Sarıkaya da Alanyaspor'a katılmaktan memnuniyet duyduğunu ekledi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı