Alaçatı'da görüşme tartışmayla sonuçlandı: 28 yaşındaki kadın sırtından vurularak öldü

Çeşme Alaçatı'da escort olduğu belirtilen 28 yaşındaki Pınar Güneş, ilişki talebini reddettiği iddia edilen kişilerce sırtından vurularak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 15.10.2026 14:11
Güncelleme Tarihi: 15.10.2026 14:11

Alaçatı'da görüşme tartışmayla sonuçlandı: 28 yaşındaki kadın sırtından vurularak öldü

Olayın ayrıntıları:

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı'da meydana gelen olayda, eskortluk yaptığı öğrenilen 28 yaşındaki Pınar Güneş ile Y.U. ve A.M. arasında bir görüşme gerçekleşti. İddiaya göre Güneş, şüphelilerin ilişki talebini kabul etmeyip daha fazla ücret istedi; bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Güneş'in sırtından tabancayla vurulduğu bildirildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Güneş kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

şüphelilerin yakalanması:

Olayın ardından kaçan Y.U. ve A.M.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Zanlılar, Urla'nın Zeytinler mevkiinde, olayda kullanıldığı belirtilen suç aleti tabanca ile birlikte Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zeytinler'de yakalanan şüpheliler, adli işlemler için Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

soruşturmanın seyri:

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü bildiriyor.

ACİL SERVİS

ACİL SERVİS

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.