Aksu'yu geleceğe hazırlıyoruz

Başkan İsa Yıldırım, ilçedeki yol, cami ve sahipsiz hayvan bakımevi projelerini yerinde inceleyerek çalışmaların son durumunu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 10.07.2026 13:40
Güncelleme Tarihi: 10.07.2026 13:40

Aksu'yu geleceğe hazırlıyoruz

Aksu'yu geleceğe hazırlıyoruz

Saha incelemeleri ve sürdürülen çalışmalar

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, devam eden projeleri yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkanın saha programı kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçe genelindeki altyapı ve sosyal yatırım projeleri yakından izlendi.

İncelemeye alınan projeler arasında Yeşilkaraman Mahallesi'nde yapımı devam eden Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı, Dumanlar Mahallesi 6154 Sokak'ta sürdürülen asfalt serim çalışmaları, Hacıaliler Mahallesi'nde inşası devam eden Hacı Abdurrahman Meryem Tektaş Camii, Güzelyurt Mahallesi'nde yeni imar yolu ile Karaçallı Mahallesi ile Altıntaş ve Kemerağzı mahalleleri arasındaki yol çalışmaları yer aldı.

Hedefler ve belediyecilik anlayışı

Başkan Yıldırım, belediyecilik anlayışlarının temelinde sahada olmak ve vatandaşın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmenin bulunduğunu vurguladı. İlçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını belirten Yıldırım, projelerin planlanan takvim doğrultusunda hayata geçirildiğini ifade etti.

Ulaşım yatırımlarına ilişkin hedef olarak Aksu'da asfaltsız yol bırakmamak öne çıktı. Yeni imar yollarıyla ilçenin gelişimine yön verilirken mahalleler arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Öte yandan Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı ile Hacı Abdurrahman Meryem Tektaş Camii projelerinde tamamlanmaya yaklaşıldığı ve yatırımların yakında hemşehrilerin hizmetine sunulacağı bildirildi. Başkan Yıldırım, Aksu'nun ihtiyaç duyduğu her alanda üretmeyi, yatırım yapmayı ve ilçeyi geleceğe hazırlamayı sürdüreceklerini ifade etti.

AKSU BELEDİYE BAŞKANI İSA YILDIRIM, DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEYEREK EKİPLERDEN...

AKSU BELEDİYE BAŞKANI İSA YILDIRIM, DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEYEREK EKİPLERDEN ÇALIŞMALARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI.

AKSU BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA YÜRÜTTÜĞÜ YATIRIM VE HİZMET ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.