Aksaray'ın Nakkaş Mahallesi'nde, gürültü nedeniyle çıkan bir kavga sonucunda iki kişi silahla yaralandı. Olay, 5 katlı bir apartmanın 4. katında meydana geldi.
Ömer K. ile komşusu 39 yaşındaki Yunus Emre ve onun kardeşi 36 yaşındaki Tayfun Kutluhan Zencir arasında, gürültülü sesler sebebiyle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer K, üzerine aldığı tabanca ile Zencir kardeşlere ateş açtı.
Olay yerine ihbar üzerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Polis ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheli Ömer K'yi yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.
Aksaray'da gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada silahla yaralanan 2 kardeş hastaneye kaldırıldı.
Aksaray'da gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada silahla yaralanan 2 kardeş hastaneye kaldırıldı.